Искате ли да направите еднократна пожизнена инвестиция в остъкляването на вашето жилище или офис сграда? Това ще ви бъде осигурено от дограмата с алуминиеви профили. Утвърдени във времето и устойчиви на всякакви климатични условия, те са всестранно приложими: от входни врати с голямо натоварване до експлоатация в мокри помещения на фасади изложени на резки температурни промени. Вътрешните алуминиеви врати и прегради са удобни и лесни за експлоатация. Те създават усещане за лукс и изчистена естетика.

В “Петростил” ООД имаме богат опит в реализирането на архитектурни проекти с голяма сложност и специфични изисквания. Ние работим с всички водещи фирми в сектора и гъвкаво ще ви предложим необходимото решение за осъществяването на идеите ви или виждането на архитекта.

Предлагат се термоизолирани профили за външна дограма и без термоизолация за вътрешни витрини и врати. Функционална за външните витрини е плъзгаща система от профили с термоизолация и с профили без термоизолация, която предлага от еднопистови до четири- пистови профили.

Прозорците, вратите и витрините са основен елeмент във функцията на всяка сграда. Предлаганата от нас дограма е с профили в цветове по каталог и желание на клиента. Фирмата ни работи с европейски производители на алуминиеви системи като ETEM, ALUMIL, ELVIAL, Schüco и др.

Интерес представляват и новите системи за сенници и жалузи, които могат да са стационарни и подвижни. Те са със специален дизайн, тъй като поддържат ламелите в различни позиции и дават възможност за монтаж дори и пред окачена фасада.

 

Имате въпроси, или имате нужда от съвет, ние ще ви помогнем да вземете най-доброто решение.
Свържете се с нас по телефон или по email.

Разгледайте нашите продукти

 

 

Още продукти от стъкло можете да видите в секция “Галерия“.