Всички видове балкони – тераси, веранди, лоджии са прекрасна възможност за пълноценно използване на площта, която обитаваме. Те са естествена връзка между помещението и заобикалящия ни свят. А когато преградата е почти невидима, само стъкло, неразделено от вертикални шпроси, усещането за простор, широта и хармония е много силно.

Остъкляването по този модерен и ефективен начин носи голямо предимство през различните сезони. През есента и зимата балконът и верандата успешно могат да се ползват като зимни градини – защитени от ниски температури и снеговалежи.

Стъклените панели не позволяват да се губи площ и светлина, докато при старите системи и профили стъклата се вграждат, което лишава линията от красота и нарязва повърхността на многобройни елементи.

Плъзгащите се балконски стени SBS на “Петростил” ООД са подвижни стъклени панели, които могат да се събират в единия край на терасата. Изработват се от закалени стъкла с дебелина от 8 mm. Между панелите се поставя силиконова лента за по-добро уплътнение. Долната релса се монтира върху съществуващия парапет. Панелите могат да бъдат с размери до 150см. Движението е лесно и свободно, благодарение на специално разработена система от ролки.

Плъзгащите се балконски стени са естетическо, иновативно и сигурно решение за остъкляване на балкони и тераси.

 

Имате въпроси, или имате нужда от съвет, ние ще ви помогнем да вземете най-доброто решение.
Свържете се с нас по телефон или по email.

Разгледайте нашите продукти

 

 

Още продукти от стъкло можете да видите в секция “Галерия“.