Всеки проектант или архитект използва предимствата на окачените структурни или полуструктурни фасади като акцент в новата градска среда. Съвременните градски центрове в целия свят очевидно са немислими без тази модерна строителна технология осигуравяща чувство за вътрешен простор и безупречна светлинна визия.

Следвайки съвременните технологии ние успешно внедряваме и  вентилируемите фасадни системи осигуряващи висок стандарт на вътрешната среда на обитаване. Те изпълняват функцията на окончателна декоративна обработка на фасадата и осигуряват надеждна защита на намиращите се  под нея пластове, предпазвайки ги  от  неблагоприятни атмосферни влияния и реализирайки високи показатели за икономя на енергия.

Структурни

Модерният облик на сградите се излъчва от външните окачени стъклени фасади. Предлагайки най-съвременните технологични системи от реномирани производители като ЕТЕМ, Schüco или ALUMIL, екипът на “Петростил” ООД може префектно да осъществи замисъла на архитекта и максимално да реализира неговите виждания.

Специфична особеност за системата на структурната фасада е наличието на “крила” по периметъра на модулите, позволяващи всяка неотваряема част да се превърне в отваряема, без визуална разлика по фасадата.

Е 8000 – без видими отвън алуминиеви профили. Със силиконови фуги между стъклопакетите. Няма оптическа разлика между отваряема и неотваряема част.

Полуструктурни

Фасадите придават уникалност и свобода на решенията, съобразени с архитерктурата на вашата сграда.

Възможност за монтиране на Е 90 от вътрешната страна на сградата, без скеле. Може да се изпълняват сложни модули с различни материали. Е 90 е с видими отвън фуги между стъклопакетите и тесни рамки (около 13 мм) алуминиеви профили. Не изисква специално залепени и закалени стъклопакети. Без оптическа разлика в отваряема и неотваряема част. Отлично съотношение качество/цена.

Капачкови

Подходяща за витрини на банкови офиси и финансови институции. Притежава оптимална топлоизолация – набор от PVC изолатори.
E 85 – функционална система, позволяваща изпълнение на вертикални фасади, покриви, куполи, пирамиди и зимни градини. В зависимост от вида на системата, капачката може да бъде 50 мм или 60 мм.

 

Имате въпроси, или имате нужда от съвет, ние ще ви помогнем да вземете най-доброто решение.
Свържете се с нас по телефон или по email.

Разгледайте нашите продукти

 

 

Още продукти от стъкло можете да видите в секция “Галерия“.