За “ПЕТРОСТИЛ” ООД

Създадена през 2002 година, фирмата ПЕТРОСТИЛ ООД разчита на най-компетентните специалисти, работещи с алуминиева и PVC дограма. Предлага разнообразни дейности свързани със стъклото – пълна гама на обработки: от доставка и изрязване през кантиране и закаляване; изработка на стъклопакети и много други.

Висококвалифицираният екип на фирмата, разполагащ с най-модерно технологично оборудване, може да изпълни всяко архитектурно или проектантско задание – от стандартни прозорци и врати до най-сложни структурни и полуструктурни окачени фасади.

Доставчици са фирми, доказали се на пазара, като AGC Flat glass Europe (Glaverbel) и Шишеджам Търговище.

Отличителните дейности и характеристики, които изграждат перфектния имидж на ПЕТРОСТИЛ ООД са:

  • Производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, структурни и полуструктурни окачени фасади и облицовки с Etalbond.
  • Обработка и закаляване на стъкло с многообхватни технологични възможности, базирани на модерно оборудване.
  • Производство на стъклопакети, съобразено с най-новите световни тенденции за енергийна ефективност.
  • Производство на собствени системи за подвижни преградни стени и балконски системи.
  • Доставка, производство и монтаж на плъзгащи, въртящи и други автоматични врати, противопожарни автоматични системи и аварийни изходи, техника за врати и портали, плъзгащи стъклени стени.

Нашето семейство

Сарис ООД

“Сарис” ООД е строителна компания с дългогодишни традиции. Дейността си развиваме в сферата на индустриалното и жилищното производство; изграждаме на соларни проекти. Занимаваме се с търговия с Al и PVC профили и ламарина. Сред продуктите ни ще откриете индустриални и жилищни сгради, различни видове дограми и фасади, стъклопакети и метални конструкции, автоматични врати и отоплителни панели.

виж още

Сарис Енерджи

Сарис Енерджи е част от “Сарис” ООД, която  се занимава с търговия на отоплителни панели. Предлагаме два вида: инфрачервени и акумилиращи отоплителни панели. В зависимост от вашите желания и нужди можем да ви предложим различни по големина и мощност панели, както и разнообразие от цветове и UV-принтове.

виж още